Ampèreweg 1, Stadskanaal Groningen
0599638155
info@ijzersnijden.nl

Machinepark

Metaalbewerking & Lasersnijden

Het machinepark van IJzersnijden.nl

Voor het verwerken van onze opdrachten, zoals het uitsnijden en graveren in metaal, staal, RVS (roest vrij staal) of aluminium gebruiken wij hoofdzakelijk twee grote machines. Voor het snij- en graveer werk hebben wij een lasersnijder van Bystronic Bylaser 4400. Bochtje om?  Geen probleem voor de kantbank van de Durma, de AD-SERVO 30135 kantbank staat ons bij in alle buigwerkzaamheden voor onze klanten.  Op deze pagina lees je meer over de machines die IJzersnijden.nl in haar machinepark heeft en waar we ze voor gebruiken.

Bystronic ByLaser 4400

Wij beschikken over een CNC gestuurde lasersnijder, met deze machine zijn wij in staat snel en accuraat producten op maat te produceren. Met de “Bystronic ByLaser 4400” lasersnijder is vrijwel alles mogelijk om te vervaardigen uit RVS, staal of metaal. 

Nauwkeurig en Snel

De “ByLaser 4400” is een geautomatiseerde machine en werkt daardoor zeer nauwekeurig, efficiënt en dus zeer snel. 

ONTWERPEN

Opdrachten kunnen worden aangeleverd in de formaten DXF of DWG en logo’s kunnen aangeleverd worden in JPG of PNG bestandsformaat

MAXIMAAL

De “ByLaser 4400” heeft een maximaal oppervlakte laadvermogen van 4×2 meter, de maximale dikte voor Aluminium is 5mm, voor RVS 12mm, en voor staal is dit 20mm. 

PRODUCTIE

Wanneer uw ontwerp of project is goedgekeurd door de tekenaar zal uw project bij productie worden ingepland voor verwerking.

Stuur ons vandaag nog uw project!

Durma AD-SERVO 30135

Met de “Durma AD-Servo 30135” beschikt IJzersnijden.nl over de mogelijkheid om snel en nauwkeurig uw wensen m.b.t. het kanten van uw plaatwerk te verwerken.

 135.000 Kg persdruk

Voor het zetten van hoeken in plaatmateriaal maken wij gebruik van een kantbank van Durma, met 135.000Kg aan persdruk moeten wij de plaat nog vinden die onze kantbank niet aan kan!

CNC GESTUURD

De kantbank “Durma AD-Servo 30135” is een volledig CNC aangestuurde bank die uiterste precisie levert, veilig is en daarnaast zeer snel werkt.