Ampèreweg 1, Stadskanaal Groningen
0599638155
info@ijzersnijden.nl

Hoe werkt het?

Metaalbewerking & Lasersnijden

“Binnen één dag een prijsopgave”

Wij voeren graag al uw snij werkzaamheden uit in metaal of RVS, uw bedrijfslogo of bewegwijzering op de werkvloer in keurig uitgesneden metaal? Wij horen graag alles over uw opdracht of wens via ons online aanvraag formulier of stuur onze klantenservice een e-mail.

1

Stuur uw wens op

Stuur ons indien mogelijk een ontwerp en/of tekening van bijvoorbeeld uw logo. Vermeld de gewenste afmetingen, dikte en de aantallen. De aantallen kunnen variëren tussen de 1 en de 100.000

2

Wij nemen contact met u op

Een tekenaar zal kijken of uw ontwerp geschikt is om uit te snijden, maakt een offerte en bekijkt wanneer uw opdracht ingepland kan worden. Vervolgen nemen wij contact met u op.

3

Na uw akkoord

Wanneer u akkoord geeft op de offerte zullen wij de opdracht definitief inplannen en de factuur voor u opmaken. Na het voldoen van de factuur, zullen wij uw ontwerp afleveren zoals afgesproken.

Particuliere opdrachten

Ook voor particulieren is professioneel metaalbewerking en het laten snijden van metaal mogelijk. Geef uw opdracht door via ons online aanvraagformulier en u ontvangt van ons binnen 24uur een offerte. In deze offerte staat uiteraard de totaalprijs vermeld maar ook een te verwachtten aflevertijd. 

Opdracht ingeven

Betalen doet u veilig en snel.

Voor het voldoen van uw factuur kunt u op twee manieren betalen bij ijzersnijden.nl, u kunt betalen via iDeal & Bancontact (Belgie) of u maakt het aankoopbedrag over op onze bankrekening.

Op onze factuur vindt u alle betaalgegevens, inclusief een link naar “Mollie” één van de beste online betaalproviders van Nederland.

Bancontact voor Belgie